جلسه همکاری جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی استان اصفهان برگزار شد

۳۰ آبان ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۰ کد : ۷۸۰۶۱ پژوهشی
تعداد بازدید:۱۹
جلسه همکاری جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی استان اصفهان پیرامون ایجاد ارتباط بین صنعت و پژوهشگران در حوزه فرآوری محصولات، پسماند و ضایعات کشاورزی برگزار شد. 
جلسه همکاری جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی استان اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، جلسه همکاری جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی استان اصفهان پیرامون ایجاد ارتباط بین صنعت و پژوهشگران در حوزه فرآوری محصولات، پسماند و ضایعات کشاورزی برگزار شد. 

ابتدای این جلسه دکتر حامد صابریان مدیر گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی گزارشی در مورد فعالیت های گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی ارائه نمود و سپس به زمینه های همکاری با کمیسیون اتاق بازرگانی استان اصفهان پرداخت.

صابریان انجام پژوهش های کاربردی و موردی نیاز صنایع را از اولویت های گروه پژوهشی برشمرد و به توضیح رویداد پیش روی جهاد دانشگاهی با عنوان «مدیریت پسماند و ضایعات کشاورزی ایران» پرداخت و از کمیسیون صنایع غذایی تقاضای ایفای نقش در این رویداد ملی نمود.

در ادامه مهندس  سید ایمان قاضی عسگر به عنوان دبیر کمیسیون صنایع غذایی استان و دکتر نرگس نادیان، به عنوان رئیس کمیته کیفیت و ایمنی کمیسیون به ارائه برنامه های کمیسیون پرداخت.

مهندس ابوذر پورمدنی رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان ضمن تشکر از فعالیت ها و برنامه های کمیسیون صنایع غذایی در استان، به همکاری با اتاق جهت بهتر برگزار شدن برنامه های اتاق و جهاد دانشگاهی به خصوص در برگزاری هرچه بهتر رویدادها و همرسانی نیازهای صنایع و ایده ها و طرح های پژوهشگران دانشگاه ها و مراکز پژوهشی تأکید کردد.


نظر شما :