همکاری جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با مرکز نوآوری شرکت فولاد مبارکه

۱۲ دی ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۳ کد : ۷۹۶۹۹ تجاری سازی
تعداد بازدید:۳۲
سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش ‌بنیان (ستفا) با مرکز نوآوری شرکت فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان همکاری کرد.
همکاری جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با مرکز نوآوری شرکت فولاد مبارکه

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در پی همکاری ستفا با مرکز نوآوری شرکت فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان، غلامرضا ریحانی مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش ‌بنیان (ستفا) جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: یکی از مشکلات عمده در زیست بوم کارآفرینی، دور بودن فضای دانشگاه‌های شهر از رویدادهای معتبر کارآفرینی بوده است که البته خوشبختانه در سال‌های اخیر، دانشگاه‌ها به ترویج فرهنگ کارآفرینی روی آورده‌اند. اما این تلاش‌ها نسبت به جمعیت دانشجویان فعال در اصفهان بسیار محدود بوده و هنوز نتوانسته تغییرات چشمگیری در علایق دانشجویان و استادان توانمند ایجاد کند.

وی افزود: در میان گزینه‌های مهاجرت به خارج از کشور، عضویت در هیأت علمی و استخدام در سازمان‌های دولتی، حرکت به سمت کارآفرینی کمتر اولویت دارد. این وضعیت باعث می‌شود که استعدادهای بالقوه در زمینه کارآفرینی کمتر کشف و پرورش یابند. بنابراین حضور صنعت و مراکز شتابدهی در فضای دانشگاهی کمک شایانی به ایجاد علاقه و کشف استعدادهای کارافرینی و در نتیجه تجاری سازی ایده ها می کند. در این راستا، تفاهم نامه همکاری برای بهره برداری از ظرفیت‌های سخت افزاری و نرم‌افزاری طرفین بررسی و منعقد خواهد شد. 

سارا ایزدی کارشناس ستفا جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان عنوان کرد: آگاهی دانشجویان از حضور شتابدهنده هایی که در محل دانشگاه ها مستقر هستند یکی از اهداف واحد تجاری سازی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان است. شرکت‌های رشد محور در مراحل اولیه، به کمک شتابدهنده ها می توانند از طریق خدماتی همچون آموزش، مربی‌گری و تأمین مالی، حمایت شوند. استارتاپ‌ها به مدت معین به عنوان بخشی از یک گروه تیم استارتاپی وارد شتابدهنده‌ها می‌شوند. تجربه شتابدهنده ها یک فرآیند آموزشی سخت، سریع و همه‌جانبه است که با فشرده‌سازی یادگیری عملی چند ساله و تبدیل آن به فقط چند ماه، قصد دارد چرخه عمر شرکت‌های تازه تأسیس نوآور را شتاب ببخشد. 

سید صادق علامه مدیرعامل شتابدهنده دلتاوی، کارگزار مرکز نوآوری فولاد در دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: مسؤولیت اجتماعی فولاد مبارکه در استان اصفهان شامل حمایت از دانشگاه، کارآفرینی و آینده‌نگری در صنعت فولاد است. با این هدف تفاهم‌نامه‌ای میان شرکت فولاد مبارکه و دانشگاه صنعتی اصفهان با هدف انجام پروژه‌های پژوهشی در قالب اعتبار پروژه (گرنت) بر اساس سند توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری فولاد مبارکه به امضا رسیده است. 

علامه افزود: در این مرکزعلاوه بر حمایت پایان نامه ها و اهدای گرنت، افراد میتوانند از فضای اشتراکی مثلث و شتابدهنده دلتاوی بهره بگیرند. دلتاوی، شتابدهنده مشترک شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه و مؤسسه دانش‌بنیان برکت است که در سال ۱۳۹۵ با نام تجاری هاردتک شروع به فعالیت کرد. هدف دلتاوی جذب بهترین تیم ها و ارائه بهترین پورتفولیوی ممکن به منظور گسترش نوآوری و کمک به سرمایه گذاران و کسب و کارها است. دلتاوی ریسک راه اندازی و رشد کسب و کار را با ارائه خدمات منتورینگ، کوچینگ و تأمین مالی کاهش میدهد و ریسک سرمایه گذار را با ساختاردهی به کسب و کار و تطبیق آن با نیازهای سرمایه گذار مدیریت می کند. بنابراین در این فضا افراد راحت تر با واقعیت‌های راه اندازی کسب و کار آشنا می شوند و می توانند به سلامت از دره مرگ عبور کنند. 

ایزدی ادامه داد: با این اهداف، مرکز نوآوری و شتابدهی (منش)  و فضای اشتراکی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در راستای حمایت و تجاری سازی ایده ها فعالیت می‌کند. این مرکز در ساختمان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در خیابان رباط اول مستقر است. علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 33353270-031 تماس حاصل فرمایند.


نظر شما :