کتاب " پژوهش عملیاتی " وارد بازار نشر شد

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۳ کد : ۸۰۸۴ فرهنگی
توسط شعبه انتشارات واحد صنعتی اصفهان کتاب « پژوهش عملیاتی (بهینه‌سازی با نرم‌افزار GAMS)» تالیف؛ سارا زارع رئیس آبادی وارد بازار نشر شد.
کتاب " پژوهش عملیاتی " وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، علم پژوهش عملیاتی از تکنیک‌های اصلی برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری در سازمان‌های تولیدی و خدماتی به‌شمار می‌رود و برنامه کامپیوتری GAMS قدرتمندترین نرم‌افزار مدل‌سازی شناخته‌شده برای برنامه‌نویسی و حل مسائل بهینه‌سازی در این زمینه محسوب می‌شود.

در کتاب حاضر سعی بر آن شده است که مبانی و اصول برنامه‌نویسی با ذکر مثال‌های کاربردی به‌نحوی ارائه شود که مطالعه این کتاب برای تمام دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های مهندسی صنایع، مدیریت صنعتی، مهندسی برق و رشته‌هایی که با تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی سروکار دارند و همچنین برای متخصصین صنعت و مدیران کاملاً مفید واقع شود.

گفتنی است؛ این کتاب با 500 نسخه و 202 صفحه به بازار نشر عرضه شده و علاقمندان می توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و یا سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912594 فروشگاه کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس حاصل نمایند.