در دانشگاه صنعتی اصفهان:

مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی به ایستگاه پایانی می رسد

۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۸ کد : ۸۷۳۵ فرهنگی
مرحله نهایی هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران، در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود .
مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی به ایستگاه پایانی می رسد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاون فرهنگی واحد گفت: 25 خرداد ماه، مسابقه نهایی مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

احمد پایداری افزود: در این مرحله دو تیم " عتید و چلچله " که به مرحله نهایی این مرحله از مسابقات راه یافتند، مسابقه نهایی را با عنوان گزاره " تعدد دستگاه های متولی فرهنگ ، سبب ارتقای بیشتر فرهنگ می شود " برگزار خواهند نمود.

وی بیان داشت:  این دوره از مسابقات در دانشگاه صنعتی با حضور 10 تیم شرکت کننده آغاز و پس از برگزاری ده مسابقه، دو تیم "عتید و چلچله" به مرحله نهایی این مرحله راه یافته و تیم برگزیده، 25 خرداد ماه، انتخاب خواهد شد. .