برای اولین بار در اصفهان:

دوره برنامه نویسی React Nativeبرگزار شد

۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۵ کد : ۸۷۵۲ آموزش و کارآفرینی
دوره برنامه نویسی React Nativeبرگزار شد

دوره برنامه نویسی React Native برای اولین بار در اصفهان، توسط مرکز آموزش‌های تخصصی کامپیوتر و فنی مهندسی شماره 2 (پنج رمضان) جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، زینب عباسی مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کامپیوتر و فنی مهندسی شماره 2 واحد گفت: جلسه معارفه و آشنایی زبان برنامه نویسی React Native دراواخر اردیبهشت ماه در مرکز 2 با حضور مهندس خانی از اساتید برتر جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان ، ویژه دانشجویان و متقاضیان در این مرکز پنج رمضان برگزار و هم اکنون این دوره در حال اجرا می باشد.

گفتنی است؛ معارفه و همایش های رایگان آشنایی با زبان های برنامه نویسی در مرکز شماره 2، واقع در خیابان 5 رمضان، به طور مستمر و با مشاوره و تعیین سطح اساتید برجسته این حوزه برگزار می‌شود .

علاقمندان می توانند بمنظور کسب اطلاعات بیشتر به وب گاه این معاونت  به نشانیwww.jdeiut.ir مراجعه نمایند. همچنین   شماره  تماس33378525-031 نیز پاسخگوی علاقمندان می باشد.