انجمن شعر و ادب" نگاه " جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان فعالیت خود را آغاز کرد

۱۰ تیر ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۲ کد : ۹۱۶۳ فرهنگی
۵ تیر ماه، انجمن شعر و ادب" نگاه " جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان فعالیت خود را آغاز کرد .
انجمن شعر و ادب" نگاه " جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان فعالیت خود را آغاز کرد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی واحد صنعتی اصفهان انجمن شعر و ادب" نگاه " جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان فعالیت خود را آغاز کرد .

احمد پایداری معاون فرهنگی واحد، در آیین افتتاح انجمن شعر و ادب فارسی "نگاه" این معاونت گفت: با توجه به فرهنگ غنی و ادبیات فارسی و وجود علاقمندان به شعر و ادب فارسی شعر و ادب" نگاه " با حضور اساتید، دانشجویان و علاقمندان تشکیل و امید است با توسعه و استقبال علاقمندان این انجمن بتواند نقش خود را در گسترش فرهنگ عمیق شعر و ادب فارسی ایفا نماید .

در مراسم افتتاحیه این انجمن، که با شعر خوانی تعدادی از شعرای حاضر در برنامه همراه بود، دکتر سید مجتبی حسینی و خانم دکتر حیدری نیای راد از اساتید، در خصوص جایگاه و اهمیت شعر و شاعری، داستان نویسی و تشریح بخشی از مثنوی، سخن گفتند.

گفتنی است؛ نشست های این انجمن، چهار شنبه های هر هفته، در مرکز آموزش شماره 8 جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، واقع در خیابان جی اصفهان، برگزار خواهد شد.