دورهمی دختران همکاران واحد صنعتی اصفهان برگزار شد

۱۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۱ کد : ۹۳۲۴ فرهنگی
توسط سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دورهمی دختران همکاران واحد برگزار شد.
دورهمی دختران همکاران واحد صنعتی اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 12 تیرماه، توسط سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد و به مناسبت میلاد با سعادت حضرت معصومه (س) و روز دختر دورهمی دختران همکاران با اجرای برنامه های متنوع و ایجاد فضای شاد و مفرح برگزار شد .

بازدید از باغ وحش صفه ، حضور در جاده سلامت مجموعه ناژوان ، بازی های جمعی بدمینتون و والیبال ، برگزاری مسابقه دارت و تیراندازی و اهدای جوایز به دختران برگزیده از جمله برنامه های این دورهمی بود .

برنامه عروسک سازی با بادکنک، برگزاری مسابقه تست هوش و معمای عقیدتی و اهدای هدایایی به رسم یادبود روز دختر، از طرف واحد توسط مهندس ریحانی معاون پشتیبانی واحد، از برنامه های دیگر این دورهمی یک روزه بود.