برگزاری دورهمی پسرانه فرزندان کارکنان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۳ کد : ۹۵۷۴ فرهنگی
دورهمی پسرانه فرزندان کارکنان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
برگزاری دورهمی پسرانه فرزندان کارکنان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش وابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 24 تیرماه، توسط اداره فوق برنامه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان دورهمی پسرانه فرزندان جهادگران با اجرای برنامه های متنوع و ایجاد فضای شاد و مفرح برگزار شد.

این برنامه، از بازدید باغ وحش پارک کوهستانی صفه آغاز و پس از آن در حاشیه زاینده رود به تفریح و بازی پرداخته شد . مسابقه تیراندازی با تفنگ بادی، دارت، بدمینتون و والیبال از جمله تفریحات سالم این برنامه بود .

میان وعده بستنی با کیک در گرمای تابستان دلچسب بود و کمی از حرارت ناشی از گرما و فعالیت را کاهش داد .

در ادامه با ساخت اشکال بادکنکی لحظات سرگرم کننده ای برای پسران شکل گرفت و این دورهمی تابستانه بعد از یک روز پرشور و انرژی با آب تنی در استخر دانشگاه صنعتی اصفهان تکمیل شد .

پس از پذیرایی ناهار و پرسش سوال های دینی، جورچین های چوبی به عنوان بازی فکری و هدیه به شرکت کنندگان دورهمی پسرانه اهدا شد .

گفتنی است؛ این برنامه هر ساله برای فرزندان پسر و دختر کارکنان واحد صنعتی اصفهان برگزار می شود.