کتاب " آنالیز بهینه سازه‌های فضاکار با مدول تکرار شونده دورانی " منتشر شد

۳۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۳ کد : ۹۷۸۶ فرهنگی
کتاب " آنالیز بهینه سازه‌های فضاکار با مدول تکرار شونده دورانی "، در واحد صنعتی اصفهان، منتشر شد.
کتاب " آنالیز بهینه سازه‌های فضاکار با مدول تکرار شونده دورانی " منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط سازمان انتشارات شعبه صنعتی اصفهان، کتاب " آنالیز بهینه سازه‌های فضاکار با مدول تکرار شونده دورانی " تألیف زهرا میرزاکریمی اصفهانی منتشر شد.

آنچه در این کتاب به آن پرداخته شده شامل روشی بهینه برای آنالیز نوعی از سازه‌های فضاکار است.

با وجود اینکه امروزه پیشرفت‌هایی در ظرفیت محاسباتی کامپیوترها صورت گرفته ولی هنوز هم کارایی روش‌هایی که باعث ذخیره زمانی در مسائل مرتبط با سازه می‌شود، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در اینجا اطلاعات توپولوژیک و تاشه سازه توسط مدل ریاضی و فرم جبری بیان شده و در این خصوص تئوری گراف مورد استفاده قرار می‌گیرد. این متد باعث صرفه‌جویی در زمان و حافظه کامپیوتری بوده که تحلیل بهینه‌ای را برای ما به ارمغان می‌آورد.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در بهار 1398 با قیمت 160هزار ریال عرضه و علاقمندان می توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03139122594 فروشگاه کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس حاصل فرمایند .