چاپ کتاب « راهنمای ایمنی، بهداشت و محیط زیست فعالیت‌های خدمات شهری » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۳ کد : ۳۸۶۵۹ فرهنگی
کتاب « راهنمای ایمنی، بهداشت و محیط زیست فعالیت‌های خدمات شهری » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، متشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " راهنمای ایمنی، بهداشت و محیط زیست فعالیت‌های خدمات شهری " تالیف غلامرضا ساکتی، سجاد رستمی، حامد شریفی، علی حاجیان و محمدرضا عباسپور با شمارگان 500 نسخه ،216 صفحه ، سه فصل، در قطع وزیری وارد بازار شد.

کتاب فوق در خصوص مواردی از جمله فعالیت‌های رفت و روب و نظافت معابر، جمع‌آوری و انتقال انواع زباله‌ها به سایت پردازش، انجام امور فضای سبز و خدمات پارک‌ها، امور نگهداری و تعمیرات، نگهداری سرویس‌های بهداشتی، شستشوی المان‌های شهری می‌باشد.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در پاییز 1400 با قیمت 650 هزار ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir خرید کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان