انتشارکتاب « بیماری های مهم درختان میوه در ایران » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۸ کد : ۴۲۱۱۵ فرهنگی
کتاب « بیماری های مهم درختان میوه در ایران » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب  "بیماری های مهم درختان میوه در ایران" تالیف و تدوین دکتر حسین کربلایی خیاوی و دکتر رسول فخاری  با شمارگان 500 نسخه دارای 314 صفحه در هشت فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

کتاب حاضر، کوششی در جهت آگاهی دادن دانشجویان کشاورزی، باغداران و همه علاقمندان به حل مسائل مربوط به بیماری‌های درختان میوه و راه‌های مبارزه با آن می‌باشد.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در زمستان 1400 با قیمت تمام رنگی 2 میلیون و500 هزار ریال و چاپ سیاه و سفید با قیمت یک میلیون ریال  عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به نشانی shop.isba.ir نسبت به خرید اقدام کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان