به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «آبشستگی پایه پل و تکیه‌گاه» وارد بازار نشر شد.

۰۳ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۲ کد : ۶۲۶۲۲ فرهنگی
کتاب «آبشستگی پایه پل و تکیه‌گاه» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «آبشستگی پایه پل و تکیه‌گاه» وارد بازار نشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «آبشستگی پایه پل و تکیه‌گاه» تألیف دکتر الهام فاضل نجف‌آبادی (عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان) و دکتر سمیه سلطانی گردفرامرزی (عضو هیئت علمی دانشگاه اردکان)، با شمارگان 500 نسخه، دارای 208 صفحه، در هفت فصل، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.

در این کتاب تا حد امکان به مطالبی در زمینه آب شستگی ازجمله: جریان اطراف پایه‌ها و تکیه‌گاه‌ها، پارامترهای مؤثر بر این پدیده مهم، روش‌های تخمین عمق آب شستگی در اطراف پایه‌ها و تکیه‌گاه‌ها و روش‌های کنترل و کاهش آبشستگی در اطراف پایه‌ها و تکیه‌گاه‌ها پرداخته شده‌است.

چاپ اول این کتاب در تابستان 1402 باقیمت یک میلیون و 150 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان آبشستگی پایه چاپ کتاب انتشارات