رییس واحد صنعتی اصفهان، در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شهرستان نجف آباد:

رمز موفقیت جهاددانشگاهی اتکا به جوانان است

۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۱ کد : ۱۰۷۸۳ عمومی
رییس واحد صنعتی اصفهان گفت: رمز موفقیت جهاددانشگاهی که به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله) مولود مبارک انقلاب است، اتکا به جوانان است.
رمز موفقیت جهاددانشگاهی اتکا به جوانان است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، رییس واحد، در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شهرستان نجف آباد گفت: توانمند سازی مدد جویان کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) و برگزاری دوره های آموزشی تخصصی برای  جوانان و دانشجویان بمنظور اشتغال و پیگیری راه اندازی کارخانه کاغذ از ضایعات سنگ با فرمانداری نجف آباد که کمک شایانی به ایجاد اشتغال جئانان می کند و ورود به عرصه مهم هوشمند سازی گلخانه ها در این شهرستان، از جمله اقدامات جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان در شهرستان نجف آباد می باشد.

مهندس مرتضی تیموری رمز موفقیت جهاددانشگاهی که به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله) مولود مبارک انقلاب است، اتکا به جوانان دانست و افزود : شایسته مسئولان کشور به این امر توجه ویژه ای داشته باشند.

وی همچنین به تشریح اقدامات جهاددانشگاهی در سطح کشور، استان اصفهان و شهرستان نجف آباد پرداخت.