با انعقاد تفاهم‌نامه‌ی همکاری بین جهاددانشگاهی و ستاد کل نیروهای مسلح محقق می‌شود؛

ایفای نقش موثر جهاددانشگاهی در فرآیند برنامه‌های طرح جامع «مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه»

۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۲ کد : ۱۱۱۸۸ عمومی
در راستای ارتقای امنیت و اقتدار دفاعی، اقتصادی ـ اجتماعی کشور از طریق افزایش اثربخشی خدمت سربازی و توسعه‌ی توانمندی کارکنان وظیفه با تایید فرماندهی معظم کل قوا «مدظله العالی»، تفاهم‌نامه‌ی همکاری بین جهاددانشگاهی و ستاد کل نیروهای مسلح منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، موضوع این تفاهم‌نامه که دوشنبه 11 شهریورماه بین سرلشکر پاسدار محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح و دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در محل ساختمان ستاد کل نیروهای مسلح امضا شد، همکاری و ایفای نقش موثر جهاددانشگاهی در فرآیند و برنامه‌های طرح جامع مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه است.
اجرای منویات مقام معظم رهبری در خصوص توسعه‌ی آموزش‌های مهارتی، ایجاد مشوق‌های لازم جهت گرایش دانش‌آموزان سطوح دبیرستان و دانشجویان به سمت مهارت‌آموزی، استفاده از ظرفیت‌های مشترک دوطرف و تامین اعتبارات دولتی و سایر ظرفیت‌های موجود در کشور برای  ایجاد شرایط مناسب، امکانات و  فرصت‌های جدید در زمینه‌ی طرح مهارت‌آموزی قبل، حین و بعد از خدمت وظیفه‌ی عمومی و تقویت معنویت و جذابیت خدمت وظیفه‌ی عمومی از جمله اهداف این تفاهم‌نامه است.
 هم‌چنین تحقق عینی قوانین برنامه‌های توسعه‌ی کشور به‌ویژه «ماده‌ی 4 بند ت»  قانون برنامه‌ی پنج‌ساله‌ی ششم، کمک به ایجاد زیرساخت‌ها، فرآیندها و برنامه‌ها برای اجرای هر چه بهتر طرح مهارت‌آموزی شامل مراکز کارآموزی،کارورزی، رویدادها و...، استفاده از توانمندی های علمی، تخصصی و اجرایی و ظرفیت‌های سخت‌افزاری دوطرف به منظور توسعه‌ی قابلیت‌های آموزشی با تاکید بر آموزش‌های مهارت‌محور اشتغال‌زا (اشتغال پایدار) و توسعه‌ی فرهنگ کارآفرینی در قالب حمایت‌های معنوی از طرح‌های کارآفرینانه و خلاقانه‌ی مشمولان و کارکنان وظیفه با رعایت ضوابط مربوط در نیروهای مسلح از دیگر اهداف تفاهم‌نامه‌ی امضاشده بین جهاددانشگاهی و ستاد کل نیروهای مسلح می‌باشد.
گفتنی است، طرح مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح توسط ستاد کل نیروهای مسلح با اهداف و رویکردهای مشخص، تنظیم و به تایید فرماندهی معظم کل قوا «مدظله العالی» رسیده است.
این طرح شامل مقاطع زمانی قبل از شروع خدمت وظیفه، در حین انجام خدمت وظیفه و پس از آن با هدف تامین نیاز نیروهای مسلح در دفاع و تامین امنیت کشور و کمک به اشتغال پذیری و تسهیل ورود آن‌ها به بازار کار است.
ایجاد جذابیت و نگرش متعالی نسبت به خدمت مقدس سربازی در سطح جامعه، خوشایند نمودن خدمت وظیفه عمومی و افزایش نشاط کارکنان وظیفه، افزایش بهره‌وری کارکنان وظیفه و استفاده‌ی بهینه از اوقات فراغت آنان، استفاده از ظرفیت‌های نیروهای مسلح در کمک به تحقق اقتصاد مقاومتی به‌ویژه از طریق همکاری نزدیک‌تر با بخش‌های غیرنظامی کشور و فراهم نمودن فرصت‌های شغلی از طریق آموزش در محیط کار از جمله اهداف این طرح تدوین‌شده می‌باشد و در راستای اجرای تدابیر و فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و تحقق اهداف طرح مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه، این تفاهم‌نامه بین جهاددانشگاهی و ستادکل نیروهای مسلح منعقد شد