برگزاری دوره آموزشی اصول کار تیمی و مشارکتی در واحد صنعتی اصفهان

۰۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۳ کد : ۱۱۶۱۰ پشتیبانی
دوره آموزشی اصول کار تیمی و مشارکتی در واحد صنعتی اصفهان، در حال برگزاری است.
برگزاری دوره آموزشی اصول کار تیمی و مشارکتی در واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دوره آموزشی اصول کار تیمی و مشارکتی ویژه اعضای هیئت علمی واحد، براساس آئین‌نامه آموزشی و توانمندسازی اعضای جهاددانشگاهی، با توجه به تقویم آموزشی واحد صنعتی اصفهان، به منظور ارتقا کیفی و شایستگی اعضای واحد، با هدف به کارگیری اصول کار تیمی و مشارکتی در محیط کار براساس سرفصل‌های مصوب دفتر مرکزی، به مدت 16 ساعت،توسط معاونت پشتیبانی و همکاری معاونت آموزشی واحد، در حال برگزاری است.

دکتر محمدعلی نادی استاد تمام و عضو هیأت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی مدرس این دوره به ارایه مطالبی همچون: تعریف تیم و ضرورت‌های تشکیل تیم‌های کاری،مزایای کار تیمی،ویژگی‌های تیم‌های کاری مؤثر و پنج اصل مؤثرسازی تیم،انواع تیم و انواع کار در تیم‌ها،مراحل توسعه‌ی تیمی، تعداد مناسب اعضای تیم و قوانین بروکسی و پارکسیون، نقش‌ها در تیم و گزینش اعضا، اصول رهبری در تیم‌های کاری، اصول برگزاری جلسات تیمی، روش‌های حل تعارض در تیم‌ها، می پردازد.

گفتنی است؛ در مردادماه نیز دوره‌ی آموزشی اصول ایمنی، سلامت و ارگونومی به مدت  8 ساعت برای 30 نفر از مدیران و کارشناسان این واحد برگزار شد.