توسط جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان:

آزمون جذب مدرس زبان انگلیسی برگزار شد

۱۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۴ کد : ۱۱۹۳۸ آموزش و کارآفرینی
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان از برگزاری آزمون جذب مدرس زبان انگلیسی با حضور یک صد نفر خبر داد.
آزمون جذب مدرس زبان انگلیسی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاون آموزشی واحد  با بیان اینکه ارتقا سطح آموزشی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان همواره یکی از تاکیدات مسئولان و مدیران این واحد است اظهار کرد: براساس سیاست تعیین شده به منظور ارتقا دائمی مراکز آموزشی ذیل جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، در سال دو بار آزمون جذب مدرس برگزار می شود.

ذبیح الله قجاوند افزود: اولین آزمون جذب مدرس سال 98 روز جمعه 12 مهرماه در مرکز اموزشی شماره 8 جهاد دانشگاهی با حضور قریب به یکصد نفر متقاضی اعم از زن و مرد برگزار شد.

وی تصریح کرد: اغلب شرکت کنندگان در آزمون کتبی جذب مدرس زبان انگلیسی  جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان فارغ التحصیلان رشته زبان انگلیسی  در مقاطع کارشناسی ، ارشد و دکتری جویای بازار کار  هستند.

وی ادامه داد: فرآیند جذب مدرسین زبان در واحد صنعتی اصفهان طی سه مرحله بصورت ابتدا برگزاری آزمون کتبی جذب، دوم دعوت به مصاحبه حضوری افرادی که در مرحله اول موفق به کسب نمره قبولی شده‌اندو سوم افرادی که در مصاحبه حضوری قبول شدند در دو مقطع کودکان و بزرگسالان دسته‌بندی می‌شوند و سپس یک دوره TTC کودکان و یا بزرگسالان برای آنان برگزار می‌شود.

قجاوند متذکر شد: از افرادی که موفق به گذراندن مراحل ذکر شده شوند، demo گرفته می شود و پس از موفقیت دراین مرحله  از افراد دعوت به همکاری می‌شوند.

وی یادآور شد: آزمون جذب مدرسین زبان انگلیسی  در مرحله اول  کتبی و شامل 80 سوال تستی ترکیبی از مهارت های  Reading ، grammar  ،  vocabulary  است .

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در پایان ابراز کرد: شرکت کنندگان در این آزمون می توانند حداکثر تا 16مهرماه نتایج خود را با مراجعه به آدرس اینترنتی سایت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان  http://jdeiut.ir/  دریافت کنند.

گفتنی است؛ رزومه تدریس زبان انگلیسی در واحدهای آموزشی جهاد دانشگاهی  برای اغلب موسسات آموزشی زبان انگلیسی سطح شهر بمنظور فعالیت  معتبراست.