کتاب " نظام‌های مدیریت مراتع ایران" در واحد صنعتی اصفهان منتشر شد

۰۵ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۹ کد : ۱۳۴۹۹ فرهنگی
توسط شعبه سازمان انتشارات واحد صنعتی اصفهان" نظام‌های مدیریت مراتع ایران" منتشر شد
کتاب " نظام‌های مدیریت مراتع ایران" در واحد صنعتی اصفهان منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات، کتاب " نظام‌های مدیریت مراتع ایران " تألیف دکتر عزت‌الله مرادی و دکتر سیده زهره میردیلمی با شمارگان 500 نسخه  و 320 صفحه در 8 فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار نشر شد.

کتاب نظام‌های مدیریت مراتع ایران حاصل تجربه­ی 20 ساله‌ی مؤلفان است که به طور ویژه نظام مرتعداری ایران را از شیوه‌های سنتی از قدیم و گذر به شیوه‌های مدرن تا حال حاضر بررسی نموده است.

در این کتاب به صورت سلسله مراتبی، خواننده با نظام‌های بهره‌برداری و مالکیت، اوضاع معیشتی بهره‌برداران مراتع و وابستگی آنها، وضعیت مراتع و پراکندگی آنها، روند تغییرات نظام آموزشی مراتع، نظام مدیریتی حاکم بر مراتع و قوانین و سیاست‌های مراتع، مسائل برون سازمانی که بر نظام مرتعداری ایران اثرگذار است، آشنا می‌شوند.

گفتنی است؛ چاپ دوم این کتاب در پائیز 1398 با قیمت 450 هزار ریال عرضه و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912594 فروشگاه کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس حاصل نمایند.