همکاری مشترک مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان با دبیرخانه رویتاک

۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۵ کد : ۱۳۵۴۴ عمومی
مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان با دبیرخانه رویتاک در برگزاری رویداد"ایده ­ها از تجربه­ ها شکل می­ گیرد"، همکاری مشترک خواهد داشت.
همکاری مشترک مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان با دبیرخانه رویتاک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان، با دبیرخانه رویتاک در برگزاری رویداد"ایده­ ها از تجربه­ ها شکل می­ گیرد"، مشارکت فعال دارد.

رویتاک مجموعه همایش های ملی برای اشتراک گذاری ایده ها و تجارب است. هدف از شکل گیری سلسله رویدادهای رویتاک، ایجاد یک رویداد متمرکز و مرجع برای سخنرانی افرادی است که با شعار "ایده ها از تجربه ها شکل می گیرد" بر صحنه ی رویتاک قرار خواهند گرفت.

رویتاک بر روی چندین موضوع شامل کارآفرینی، استارت آپ، تکنولوژی، آموزش، انتقال تجربه، علمی و فرهنگی، ورزشی، هنر و موفقیت تمرکز دارد.

دکترکورش خسروی دبیر جشنواره کارآفرینی شیخ بهایی و عضو شورای شهر اصفهان، مسعود حاج رسولی ها مدیرعامل کارخانه بنیاد بتن- مدیر نمونه- کارشناس ارشد مدیریت اجرایی و ایوان جگیچ کارآفرین در ایران، موسس شرکت گردشگری توریسم و جهانگرد، سخنرانان این رویداد خواهند بود.

از دیگر سخنرانان این رویداد الهام تجدد بانوی کارآفرین و برتر استان اصفهان، دارای تندیس کارآفرین برتر ایران و دارای برند برتر فینگرفود در ایران، همچنین نسیم زندموسس و مدیر هنری خانه بومگردی حوضک و پایه گذار گروه میراث فرهنگی سروسان، می باشند.

گفتنی است؛ این رویداد جمعه 8 آذرماه درکتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان واقع در خیابان باغ گلدسته- مقابل پارک شهیدرجایی برگزار خواهد شد.

علاقمندان می توانند بمنظور ثبت نام در این رویداد به وب گاه www.rooytalk.ir مراجعه نمایند.