کتاب "روانکاری قطعات مکانیکی" در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد

۱۰ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۶ کد : ۱۳۶۵۲ فرهنگی تاپ خبر
توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " روانکاری قطعات مکانیکی " منتشر شد.
کتاب "روانکاری قطعات مکانیکی" در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات،کتاب " روانکاری قطعات مکانیکی " تدوین و گردآوری دکتر صالح اکبرزاده و دکتر امین ترابی با شمارگان 500 نسخه و 332 صفحه در 12 فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

روان کاری قطعات مکانیکی در کاهش اتلاف انرژی، بهبود کارایی، و در نهایت افزایش عمر قطعات نقش مهمی دارد. برای انجام مناسب روان‌کاری، لازم است که حرکت سیال در بین سطوح و خاصیت سیال روان‌کار در جداسازی سطوح جامد به خوبی شناخته شود.

در این رابطه در چند فصل از این کتاب به استخراج معادله رینولدز و به کارگیری آن برای سطوح یاتاقانی مختلف پرداخته شده است.

گفتنی است؛ چاپ دوم این کتاب در پائیز 1398 با قیمت 420 هزارریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912594 فروشگاه کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس حاصل فرمایند.