توسط معاونت فرهنگی واحد:

برنامه پیشگیری و درمان  بیماری های زمستانی برگزار شد

۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۴ کد : ۱۳۷۵۶ فرهنگی
برنامه پیشگیری و درمان  بیماری های زمستانی توسط کانون سلامت جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
برنامه پیشگیری و درمان  بیماری های زمستانی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 11 آذر ماه، کانون سلامت معاونت فرهنگی واحد، به منظور آموزش  پیشگیری از بیماری های فصل سرما ، برنامه "بررسی و پیشگیری از بیماری های زمستانی" را در سجد حضرت زهرا(س) دانشگاه صنعتی اصفهان، برگزار کرد.

دکتر فاطمی نیا متخصص طب سنتی ضمن توضیحاتی در خصوص دلائل بروز بیماری های ویژه فصل زمستان بخصوص سینوزیت و سرماخوردگی، رعایت پیشگیرانه در راستای سلامت فردی را عامل مهم دانست و تقویت سیستم ایمنی بدن را راهکار اصلی عدم ابتلا به این بیماری ها برشمرد.

وی که از نگاه طب سنتی سخن می گفت، مصرف بی رویه داروها را عامل ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن عنوان نمود.

دکتر فاطمی نیا به چگونگی پیدایش سرما خوردگی و آنفلوآنزا و تفاوت های آن دو پرداخت و شیوه ی مقابله را تقویت قوای دفاعی بدن که بیشتر به تغذیه افراد مربوط می شود، عنوان نمود.

وی همچنین در خصوص درمان برخی از بیماری ها با رویکرد طب سنتی راهکار درمان ارایه نمود و به سؤالات شرکت کنندگان پاسخ داد.