توسط شعبه انتشارات صنعتی اصفهان برگزار می شود:

مسابقات دفاع سه دقیقه ای از پایان نامه دانشجویی

۲۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۹ کد : ۱۴۲۲۴ فرهنگی تاپ خبر
مسابقات دفاع سه دقیقه ای از پایان نامه دانشجویی، توسط شعبه سازمان انتشارات واحد صنعتی اصفهان، برگزار می شود.
مسابقات دفاع سه دقیقه ای از پایان نامه دانشجویی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دی ماه98 ، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، مسابقه " دفاع سه دقیقه ای از پایان نامه دانشجویی"،  ویژه دانشجویان و دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی برگزار می شود.

مهندس رضا زمانی زاده مدیر شعبه انتشارات واحد و مسؤول برگزاری این مسابقات در واحد صنعتی اصفهان، ضمن ابراز رضایت از استقبال چشمگیر دانشجویان از این مسابقات در دوره های گذشته، افزود: زمان برگزاری مسابقه نیمه  اول دی ماه سال جاری برنامه ریزی شده و نفرات برتر علاوه بر دریافت جوایز، در مرحله منطقه ای این دوره از مسابقات دفاع سه دقیقه ای از پایان نامه دانشجوی، شرکت خواهند کرد.

گفتنی است؛ مهلت ثبت نام در این مسابقات پایان آذرماه خواهد بود و علاقمندان می توانند برای ثبت نام به شعبه سازمان انتشارات جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان مراجعه یا با شماره های 03133917598 و 33912711 تماس حاصل نمایند.