توسط واحد صنعتی اصفهان:

بازدید رییس جهاددانشگاهی از محصولات این واحد
۳۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۲ کد : ۱۴۳۳۰ پژوهشی تاپ خبر
سه محصول در  بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری ارایه شد

معاونت پژوهشی واحد صنعتی اصفهان، 3 محصول در  بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری در معرض دید علاقمندان قرار داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاونت پژوهشی این واحد با سه محصول، در  بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار و هفتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت، در نمایشگاه بین‌المللی تهران،توانمندی‌های خود در حوزه‌ی پژوهش و ساخت تجهیزات در معرض دید علاقه‌مندان قرار داد.

مواد پوشش دهی فسفاته، سوپرجاذب متخلخل با قابلیت کاربرد درکشاورزی و رزین اپوکسی سنگ، سه محصول ارایه شده در این نمایشگاه بود.

از ویژگی های "مواد پوشش دهی فسفاته" می توان از کاهش وابستگی به مواد و فرمولاسیون‌های خارج از کشور

ارتقای کیفیت پوشش در قطعات، بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش دمای فرآیندی، کاهش زمان پوشش‌دهی و افزایش ظرفیت تولید، کاهش هزینه‌های تأمین مواد و بهره برداری و حذف رسوبات و لجن خط تولید و کاهش آلایندگی فرایند، نام برد.

محصول دیگر ارایه شده در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار، "سوپرجاذب متخلخل با قابلیت کاربرد درکشاورزی" می باشد . این محصول با ویژگی هایی همچون قابلیـت جذب آب تا چندین برابر وزن خود، زیـست تخریب پذیر و دوستدار محیط زیست، حاوی کود و مواد مغذی لازم برای رشد گیاه، فراهم‌سازی امکان کشت در محیط شیبدار، اصلاح خاک و جلوگیری از فرسایش آن و کاهش تعداد دفعات آبیاری گیاه، مورد توجه بازدید کنندگان قرار گرفت.

همچنین "رزین اپوکسی سنگ"، محصول دیگری بود که توسط معاونت پژوهشی واحد صنعتی اصفهان در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شد.

این محصول دارای نفوذپذیری مناسب در ساختار سنگ، کمترین مقدار زردشدگی در برابر نورخورشید، چسبندگی خوب، استحکام مناسب، بدون بوی آزاردهنده و قابلیت تعیین زمان سخت شدن مطابق با فرایند را دارا می باشد.

گفتنی است؛ دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی نیز در این نمایشگاه از دستاوردها و محصولات واحد صنعتی اصفهان بازدید کرد.

علاقمندان می توانند بمنظور کسب اطلاعات بیشتر و یا بهره مندی از این محصولات با شماره 03133912807 تماس حاصل نمایند.