در واحد صنعتی اصفهان:

کتاب راهنمای جامع آکواریوم آب شور و شیرین به چاپ دوم رسید

۳۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۷ کد : ۱۴۳۳۷ فرهنگی تاپ خبر
توسط شعبه سازمان انتشارات واحد صنعتی اصفهان، کتاب "راهنمای جامع آکواریوم آب شور و شیرین" به چاپ دوم رسید.
کتاب راهنمای جامع آکواریوم آب شور و شیرین به چاپ دوم رسید

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد صنعتی اصفهان چاپ دوم کتاب "راهنمای جامع آکواریوم آب شور و شیرین" تألیف مهندس محمد امینی چرمهینی و مهندس سمیرا ناظم‌رعایا با شمارگان 500 نسخه دارای 486 صفحه در 11 فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

ساخت و راه‌اندازی یک آکواریوم زیبا و سالم با دانستن اصول علمی و تجربه‌های آکواریوم‌داران پیشتاز، امکان‌پذیر خواهد بود. این کتاب یک منبع جامع برای همه افراد، از تازه‌کار تا با تجربه یا حرفه‌ای، برای نگهداری یا تکثیر ماهی‌هاست.

گفتنی است؛ چاپ دوم این کتاب در پائیز 1398 با قیمت 750 هزارریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912594 فروشگاه کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس حاصل نمایند.