چاپ کتاب « جوشکاری آلومینیوم و آلیاژهای آن »در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۷ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۰ کد : ۱۴۵۷۷ فرهنگی تاپ خبر
کتاب "جوشکاری آلومینیوم و آلیاژهای آن" در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان چاپ شد.
چاپ کتاب « جوشکاری آلومینیوم و آلیاژهای آن »در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، کتاب "جوشکاری آلومینیوم و آلیاژهای آن" تألیف دکتر مرتضی شمعانیان و مهندس عبادراستکردار با شمارگان 500 نسخه دارای 466 صفحه در 11 فصل، در قطع وزیری وارد بازار کتاب شد.

کتاب جوشکاری آلومینیوم و آلیاژهای آن یک درک کلی از نکات لازم در مورد جوشکاری آلومینیوم و آلیاژهای آن ارائه می‌دهد و شامل مطالبی در زمینه متالورژی جوشکاری، انواع آلیاژهای آلومینیوم، آماده‌سازی برای جوشکاری، طراحی جوش، فرایندهای جوشکاری رایج، دستورالعمل‌های جوشکاری و تأیید جوشکار، عیوب جوش و کنترل کیفیت می‌باشد.

این کتاب بیشتر جنبه تشریحی و توصیفی داشته و از معادلات ریاضی سنگین و پیچیده در آن استفاده نشده است. خواندن این کتاب به مهندسان جوشکاری، مهندسان ساخت و تولید، مدیران تولید، طراحان و ناظرات کارگاه‌های مرتبط با صنعت ساخت قطعات آلومینیومی توصیه می‌شود.

گفتنی است؛ چاپ دوم این کتاب در پائیز 1398 با قیمت 700 هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912594 فروشگاه کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، اطلاع حاصل کنند.