دوره آموزشی « تفکر خلاق » برگزار شد

۰۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۱ کد : ۱۴۵۸۳ پشتیبانی
دوره آموزشی ضمن خدمت " تفکر خلاق " توسط معاونت پشتیبانی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
دوره آموزشی « تفکر خلاق » برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 3 دی ماه، توسط معاونت پشتیبانی واحد، دوره آموزشی ضمن خدمت " تفکر خلاق "، با حضور تعدادی از همکاران، برگزار شد.

دکتر ساسان روشن دکترای مدیریت، در اولین جلسه این دوره آموزشی به ارائه تعاریف و برخی تکنیک های خلاقیت پرداخت.

وی، گفت: انسان  خلاق ویژگی هایی متفاوتی نسبت به دیگر انسان ها دارد و از آن جمله به موارد زیر می توان اشاره کرد:

ـ جوانب مختلف موضوع را نگاه می‌کند.

ـ فکرهائی که ارائه می‌دهد شاید برای بقیه مضحک باشد.

ـ این ایده‌ها برای بقیه شاید اهمیتی نداشته باشد.

ـ رابطه بین ایده‌ها را ایجاد می‌کند.

ـ افکار و عقاید را راحت بیان می‌کند.

ـ قدرت مشاهده بالایی دارند.

ـ شکست‌های زیادی دارند ولی شکست‌ناپذیرند.

ـ برای تمرکز حواس خودشان وقت می‌گذارند.

ـ موانع زندگی را به نفع خودشان تغییر می‌دهند.

دکتر روشن به تشریح چیستی، چرائی و چگونگی خلاقیت پرداخت.

وی، معصومیت، تجربه، انگیزش، بررسی جزئیات اتفاقات، پیشامد، اشتباهات، رهائی، گریزاندیشی، را بعنوان منابع خلاقیت تشریح کرد.

این مدرس دانشگاه در قسمت دیگری از مطالب خود، بارش افکار، تکنیک PPC و تکنیک چرا؟ را بعنوان تکنیک هایی از خلاقیت، ارائه نمود.