پیام تسلیت جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، بمناسبت شهادت سردار پرافتخار اسلام سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی:

شهادت کمترین هدیه بارگاه ربانی به سردار رشید اسلام، حاج قاسم سلیمانی است

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۶ کد : ۱۴۸۱۸ عمومی تاپ خبر
جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در پیام تسلیت به مناسبت شهادت سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی سردار پر افتخار اسلام آورده است: شهادت کمترین هدیه بارگاه ربانی به سردار رشید اسلام، حاج قاسم سلیمانی برای سال ها پایمردی در این راه است.
شهادت کمترین هدیه بارگاه ربانی به سردار رشید اسلام، حاج قاسم سلیمانی است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، متن پیام تسلیت بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

منَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا

در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند و بعضی دیگر در انتظارند و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.

چه نیک گفته اند که شهادت هنر مردان خداست. سردار رشید اسلام و ایران، حاج قاسم سلیمانی، پس از یک عمر مجاهدت در راه دفاع از اسلام، انقلاب و میهن به آنچه تمامی رهروان راه سیدالشهداء (ع) آرزو می کنند، رسید و با خون خود راه عزت و اقتدار در مقابل دشمنان اسلام و ایران را از همیشه روشن تر ساخت.

بی شک نام بزرگ مردانی همچون سردارشهید قاسم سلیمانی در تاریخ انقلاب ماندگار است.

روح آن قهرمان ملى مردم ایران و اسطوره صلابت و مقاومت شاد و راهش پر رهرو باد.

جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ جهان اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس را به حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری، خانواده این شهدای والامقام، همرزمان و همه ملت بزرگ و شهید پرور ایران اسلامی تبریک و تسلیت عرض می نماید.

جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

13 دی ماه 1398