چاپ کتاب « اصول پرورش و تولید سبزی ها از کاشت تا برداشت » در واحد صنعتی اصفهان

۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۵ کد : ۱۵۷۸۰ فرهنگی
کتاب « اصول پرورش و تولید سبزی ها از کاشت تا برداشت » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان چاپ شد.
چاپ کتاب « اصول پرورش و تولید سبزی ها از کاشت تا برداشت » در واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، کتاب " اصول پرورش سبزی ها از کاشت تا برداشت " تدوین و گردآوری مریم حقیقی با شمارگان 500 نسخه دارای 384 صفحه در 12فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

کتاب حاضر منبعی بر گرفته از منابع خارجی و کلیه کتاب­ها و جزوات تدریس شده در دانشگاه­های برتر کشور برای دانشجویان، اساتید، پژوهشگران، اصلاحگران و تولید کنندگان علاقمند به آشنایی و پرورش سبزیجات می باشد تا منبع جامع و کاملی برای استفاده به عنوان منبع درسی برای دانشجویان کشاورزی در کلیه گرایش­ها خصوصا باغبانی به عنوان دروس اصلی رشته قرار گیرد.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در پائیز 1398 با قیمت 580 هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912594 فروشگاه کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اطلاع حاصل کنند.