کسب رتبه برتر توسط سردبیر خبرگزاری علم و فرهنگ(سیناپرس) اصفهان در جشنواره «ابوذر»

۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۹ کد : ۱۵۹۴۲ فرهنگی
در اختتامیه پنجمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری ابوذر استان اصفهان، سردبیر خبرگزاری علم و فرهنگ (سیناپرس) دراصفهان، موفق به کسب رتبه برتر در بخش خبر، در بین رسانه‌های استان شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 15 بهمن ماه، آیین اختتامیه پنجمین دوره جشنواره رسانه‌ای ابوذر ویژه مطبوعات و خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری اصفهان، در نگارستان امام خمینی (ره) و به همت سازمان بسیج رسانه استان اصفهان برگزار شد.

در مراسم اختتامیه این جشنواره، از « سید امیر حسین ابطحی » سردبیر خبرگزاری علم و فرهنگ(سیناپرس) نمایندگی اصفهان، در بخش خبر به عنوان رتبه برتر، تجلیل به عمل آمد.

رتبه‌های برتر این دوره از جشنواره ابوذر استان اصفهان به انتخاب هیأت ده نفره داوران متشکل از اساتید دانشگاهی علوم ارتباطات و پیشکسوتان و مدیران سابق خانه مطبوعات استان انتخاب و امروز معرفی شدند.

در این مراسم سردار مجتبی فدا فرمانده سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان، رضا صفری مسؤول بسیج رسانه استان، حجت الاسلام سید حسین مومنی معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه اصفهان، علی مهرعلیان بسیج رسانه ملی، امیراحمد زندآور رئیس خانه مطبوعات اصفهان، محمدعلی احمدی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان، حجت‌الاسلام عباس کمساری مدیر موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) اصفهان و مدیران خبرگزاری های کشوری حضور داشتند.

گفتنی است؛ دفتر خبرگزاری سیناپرس اصفهان، در معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان در حال فعالیت خبری در عرصه های علم و فناوری، اشتغال، گردشگری و فرهنگ است.