امضاءتفاهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و استانداری استان اصفهان

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۱ کد : ۱۶۰۸۶ عمومی
تفاهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و دفتر امور شهری و شوراهای  استانداری استان اصفهان امضا شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 21 بهمن ماه، تفاهم نامه همکاری در زمینه های آموزشی و پژوهشی در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به امضاء مهندس مرتضی تیموری رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان  وعلی اصغر ذاکری هرندی مدیر کل  دفتر امور شهری و شوراهای  استانداری  استان اصفهان رسید.

این تفاهم نامه با موضوع  استفاده مطلوب و بهینه  از توانمندی های علمی، تخصصی و امکانات طرفین  برای انجام موضوعات آموزشی، پژوهشی و اجرایی منعقد شد.

اجرای دوره های آموزشی عمومی و تخصصی به صورت حضوری و غیر حضوری ویژه ی شهرداری های استان و مدیریت ها، برگزاری سمینار، کارگاه ها و همایش های آموزشی در چهارچوب برنامه ها و اولویت های طرفین، تهیه و تدوین محتوا، نیازسنجی آموزشی و تدوین دوره های آموزشی جدید ، انجام بازدیدهای علمی، استفاده از توانمندی های طرفین و اجرای فرایند آزمون های استخدامی و گزینش علمی از جمله زمینه های همکاری در این تفاهم نامه است.

گفتنی است؛  جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان  بیش از 12 هزار نفر- ساعت دوره آموزشی برای دفتر امور شهری و شوراهای  استانداری  استان اصفهان ویژه شهرداری های استان برگزار کرده است.