اجرای طرح جامع مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح توسط واحد صنعتی اصفهان

۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۸ کد : ۱۶۲۰۲ آموزش و کارآفرینی
طرح جامع مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح توسط جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان در استان اصفهان اجرا می شود.
اجرای طرح جامع مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح توسط واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، تفاهم نامه" طرح جامع مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح" بین جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان و اداره ورزش و جوانان استان اصفهان امضاء شد.

هدف از اجرای این طرح که در راستای فرامین مقام معظم رهبری(مدظله) به ستاد کل نیروهای مسلح مبنی بر ضرورت مهارت آموزی سربازان عملیاتی شده است، ایجاد بستری مناسب بمنظور بهره گیری سربازان از آموزش های پایه و مقدماتی و حتی آموزش های تکمیلی خود اشتغالی و ایجاد کسب و کارهای کوچک و خانگی و در نهایت تبدیل آن به کسب و کارهای بزرگ و سودآور، پس از فراغت از دوران سربازی عنوان شده است.

همچنین در این طرح که مشتمل بر آشنایی به مهارت های عمومی زندگی نیز می باشد، در مجموع یک هزار نفر به مدت هر نفر 80 ساعت از ظرفیت های علمی،آموزشی و کارآفرینی جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان بهره مند خواهند شد.