برگزاری کارگاه توجیهی تیم های شرکت کننده نهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی

۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۳ کد : ۱۶۲۷۸ فرهنگی
کارگاه توجیهی تیم های شرکت کننده نهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
برگزاری کارگاه توجیهی تیم های شرکت کننده نهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 26 بهمن ماه، توسط سازمان دانشجویان  معاونت فرهنگی این واحد،کارگاه توجیهی تیم های شرکت کننده نهمین دوره مسابقات ملی منظره دانشجویی با حضور اعضای شرکت کننده، در تالار  هنر دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

در این کارگاه توجیهی، فرایند اجرایی مسابقات مناظره تشریح و به سوالات و ابهامات تیم های شرکت کننده از سوی مسئولان برگزار کننده مسابقات، پاسخ داده شد.

همچنین ضمن آشنایی شرکت کنندگان با فعالیت های جهاددانشگاهی و معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، فنون و شیوه های یک مناظره موفق و تاثیرگذار همراه با اخلاق از دیگر نکات بیان شده برای اعضای شرکت کننده دراین جلسه بود.

گفتنی است؛ مرحله استانی نهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی به میزبانی این واحد، از 29 بهمن ماه الی 14 اسفندماه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.