برپایی نمایشگاه آثار هنری در دانشگاه صنعتی اصفهان ؛

نشاط روحی دانشجویان در پیشرفت تحصیلی آنها مؤثر است

۰۸ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۷ کد : ۱۶۴۷۹ فرهنگی
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، توجه به نشاط روحی دانشجویان در پیشرفت تحصیلی آنها را مؤثر دانست.
نشاط روحی دانشجویان در پیشرفت تحصیلی آنها مؤثر است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاون فرهنگی این واحد یکی از اهداف برپایی نمایشگاه آثار هنری را تشویق و ترویج دانشجویان به امور هنری بیان کرد.

مهندس احمد پایداری در مراسم تجلیل از صاحبان آثار هنری نمایشگاه که از ۲۶ الی ۵ بهمن ماه در سالن شهید همت دانشگاه صنعتی اصفهان فعال بود، اظهار کرد: با توجه به فضای سنگین علمی و درسی حاکم بر دانشگاه صنعتی اصفهان، تشویق و ترویج دانشجویان به سوی امور هنری  و فرهنگی از اهداف برگزاری چنین برنامه هایی است.

وی تأکید کرد: مانوس شدن دانشجویان با امور هنری  همچون نقاشی، خوشنویسی، صنایع دستی و سایر رشته های هنری، می تواند در ارتقاء نشاط و شادابی روحی بسیار موثر باشد.

همچنین استاد خندان صاحب آثار هنری تابلوهای نقاشی و سفال، گفت: حقیقت امر آن است که پرداختن به امور هنری در کنار شغل حرفه ای من که مرتبط با صنعت است، بسیار در نشاط روحی من موثر بوده و باعث نشاط زندگی من شده است.