چاپ کتاب « تغییرات سالمندی با فعالیت بدنی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۵ کد : ۱۶۵۴۴ فرهنگی
چاپ کتاب « تغییرات سالمندی با فعالیت بدنی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

کتاب « تغییرات سالمندی با فعالیت بدنی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان چاپ شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، شعبه انتشارات این واحد،کتاب " تغییرات سالمندی با فعالیت بدنی " تالیف دکتر مجتبی بابایی خورزوقی و محمدرضا ابرقوئیان  با شمارگان 500 نسخه دارای 197 صفحه در 9 فصل، در قطع وزیری را منتشر کرد.

در این کتاب سعی شده است تا تمرینات مناسب سالمندی با رویکرد برنامه های تمرینی ارائه شود. همچنین به اهمیت تغییر سبک زندگی ناسالم به سالم از دوران میانسالی و ما قبل آن تا شروع سالمندی با تندرستی، توجه شده است و در این خصوص سعی شده است تصاویر به گونه ای باشد که شخص بین گروه میانسالان و سالمند در بازه سنی بینابینی قرار داشته باشد.

گفتنی است؛ چاپ اول  این کتاب در زمستان 1398 با قیمت 300 هزار ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.