چاپ  کتاب « فرآیندهای برشکاری و آماده‌سازی لبه ها » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۵ کد : ۱۶۵۸۴ فرهنگی
کتاب « فرآیندهای برشکاری و آماده‌سازی لبه ها » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، شعبه سازمان انتشارات این واحد، چاپ دوم کتاب

" فرآیندهای برشکاری و آماده سازی لبه ها " گردآوری و تالیف منصور برونی با شمارگان 500 نسخه دارای 124 صفحه در 6 فصل، در قطع وزیری منتشر کرد.

فرآیند برشکاری یکی از فرآیندهای تکمیلی ساخت و تولید است که در صنایع مختلف، از جمله ریخته‌گری، ماشین‌کاری، ورق‌کاری ،کاربرد دارد. بنابراین آموزش این فرآیند یکی از نیازهای مهم صنایع گوناگون می باشد.

چاپ دوم این کتاب در زمستان 1398 با قیمت 180 هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.