جشنواره چاپ کتاب:

هر هفته، یک کتاب  در واحد صنعتی اصفهان چاپ شده است

۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۴ کد : ۱۶۶۷۰ فرهنگی
در سال ۱۳۹۸، هر هفته یک کتاب توسط شعبه سازمان انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ شده است.
هر هفته، یک کتاب  در واحد صنعتی اصفهان چاپ شده است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مدیر شعبه سازمان انتشارات این واحد گفت: در سال 1398، هر هفته یک کتاب به  بازار کتاب عرضه شده است.

رضا زمانی زاده افزود: از ابتدای سال1398 تاکنون، 48 عنوان کتاب دانشگاهی و علمی در زمینه های مختلف همچون فنی و مهندسی، گردشگری، کسب و کار ،کشاورزی و ادبی و علوم انسانی، وارد بازار نشر شده است.

وی اظهار داشت: کتاب های منشور جهانی صلح، آموزش جامع تکثیر و پرورش میلورم، تغییرات سالمندی با فعالیت بدنی، اتوماسیون مونتاژ و طراحی محصول، اصول انجماد، جوشکاری آلومینیوم و آلیاژهای آن، راهنمای عملی خاموشی ژن، ریاضی مهندسی، شیمی تجزیه مهندسی، فرآیندهای برشکاری و آماده سازی لبه ها، شاه کلید گردشگری، برخی از کتاب های چاپ شده در شعبه سازمان انتشارات این واحد بوده است .