چاپ کتاب «  رویکردهای نظری و عملی در ازدیاد گیاهان باغبانی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۹ کد : ۱۶۶۹۹ فرهنگی
کتاب «  رویکردهای نظری و عملی در ازدیاد گیاهان باغبانی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، کتاب " رویکردهای نظری و عملی در ازدیاد گیاهان باغبانی " تالیف دکتر سیامک شیرانی بیدآّبادی و مهندس قاسم اخبارفر با شمارگان 500 نسخه دارای 225 صفحه در 6 فصل، وارد بازار کتاب شد.

با توجه به سوابق و تجربیات آموزشی و پژوهشی نگارنده در زمینه ازدیاد گیاهان باغبانی هدف از تهیه این کتاب جمع‌آوری اطلاعات علمی و فنی در ارتباط با ازدیاد گیاهان باغبانی و جنبه‌های کاربردی آن جهت ارائه برای دانشجویان کارشناسی و بالاتر و همچنین آماده‌سازی دانشجویان جهت آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری است.

قابل ذکر است؛ چاپ اول این کتاب در زمستان 1398 با قیمت 300 هزارریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.