چاپ کتاب « تاثیرات اقتصادی قیمت گذاری بنزین در ایران »  در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۵ کد : ۱۷۲۹۰ فرهنگی
کتاب « تاثیرات اقتصادی قیمت گذاری بنزین در ایران »  در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان چاپ شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان  انتشارات این واحد،کتاب « تاثیرات اقتصادی قیمت گذاری بنزین در ایران » تالیف امیرعلی کمالی راد  با شمارگان 500 نسخه، 122 صفحه و 7 فصل، در قطع وزیری وارد بازار کتاب شد.

نتیجه حاصل شده از  کتاب  نشاندهنده آن است که افزایش قیمت به صورت ناگهانی (شوک) سبب می‌شود تغییرات رفاهی نامتوازنی بر صدک‌ها ایجاد شود که در صدک‌های میانی این اثر بیشتر از دیگر صدک‌ها است، از این رو به دلیل آن که دولت‌ها بیشتر تحت تاثیر اقشار میانی جامعه می‌باشند، پس از تغییر ناگهانی و اثرات منفی آن دست به تثبیت قیمت برای یک دوره طولانی می‌زنند، که این موضوع سبب ایجاد الزام دوباره تغییر قیمت می‌شود. اما در شرایطی که قیمت به صورت ملایم و مستمر افزایش ‌یابد این تغییرات روی صدک‌ها توازن بیشتری دارد و آسیبی که در نتیجه افزایش قیمت به صورت ناگهانی (شوک) وارد می‌شود؛ ایجاد نخواهد شد.

گفتنی است؛ چاپ اول  این کتاب در زمستان 1398 با قیمت 170 هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.