اجرای طرح « یک شبهه، یک پاسخ »در واحد صنعتی اصفهان

۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۱ کد : ۱۷۳۵۵ فرهنگی
طرح « یک شبهه، یک پاسخ » با محوریت شبهات کرونایی در واحد صنعتی اصفهان، در حال اجرا است
اجرای طرح « یک شبهه، یک پاسخ »در واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، به منظور ارائه پاسخ های مستند و منطقی به شبهات دانشگاهیان در زمینه های مختلف اعتقادی، گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی واحد، اقدام به تعریف و اجرای برنامه« یک شبهه یک پاسخ » نموده است.

در این برنامه ابتدا شبهات موجود استخراج و سپس پاسخ های آن از منابع ذیصلاح دریافت و از طریق فضای مجازی در اختیار دانشجویان و دانشگاهیان قرار داده می شود.

در مرحله اول این برنامه که همزمان با تعطیلی دانشگاه ها اجرا شد ، شبهات مختلف اعتقادی در زمینه ویروس کرونا از فضای مجازی دانشجویی و دانشگاهی مشخص گردید و پس از دریافت پاسخ ها در گروه ها و کانال های مختلف دانشجویی و دانشگاهی اطلاع رسانی شد . شایان ذکر است این طرح تا پایان سال به منظور شبهات روز ادامه خواهد داشت .