راه اندازی سامانه یکپارچه خدمات آموزش مجازی و آنلاین جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

آمادگی ارائه خدمات آموزش مجازی و آنلاین
۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۰ کد : ۱۷۵۰۸ آموزش و کارآفرینی

سامانه یکپارچه خدمات آموزش مجازی و آنلاین در معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاون آموزشی واحد گفت: سامانه یکپارچه خدمات آموزش مجازی و آنلاین جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به همت متخصصان مرکز آموزش های الکترونیکی راه اندازی شد.

مهندس ذبیح الله قجاوند، حساب کاربری جداگانه برای اساتید، فراگیران و کارشناسان آموزش، اتصال نرم افزار به سیستم آموزش آنلاین   Adobe Connect، امکان ایجاد درس ترکیبی ( به صورت محتوای آموزشی و جلسات آنلاین )، امکان برگزاری آزمون آنلاین و گزارش گیری از روند اجرای دوره های آنلاین را از جمله امکانات این سامانه عنوان کرد.

وی با تاکید بر وجود ظرفیت بالای علمی و فنی معاونت آموزشی واحد صنعتی اصفهان در حوزه آموزش های الکترونیکی، آمادگی  مرکز آموزش الکترونیکی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان را بمنظور راه اندازی و پشتیبانی سامانه یکپارچه آموزش مجازی و آنلاین، به سایر سازمان ها و واحدهای جهاد دانشگاهی اعلام نمود.

علاقمندان میتوانند بمنظور کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش در این خصوص با شماره 3849-031 تماس بگیرند.