چاپ کتاب « تشریح مسائل دینامیک » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۳ کد : ۱۸۲۵۴ فرهنگی
کتاب « تشریح مسائل دینامیک » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ شد.
چاپ کتاب « تشریح مسائل دینامیک » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، کتاب " تشریح مسائل دینامیک " تالیف دکتر امیرحسین کریمی و مهندسی محمد شادمانی با شمارگان 500 نسخه، 227 صفحه، در 5 فصل و قطع وزیری چاپ شده است.

کتاب مکانیک مهندسی مقدمه‌ای بر دینامیک، نوشته‌ی دیوید جی مک‌گیل و ویلتون دبلیو کینگ، به‌دلیل تکیه بر مفاهیم پایه، استفاده از بیان ریاضی مناسب و طرح مثال‌های پرکاربرد، به‌عنوان یک منبع کامل برای یادگیری علم دینامیک پیشنهاد می‌گردد. بیان دقیق مطالب در این کتاب، ارائه‌ی تمرین‌های دشوار و مفهومی که به درک بهتر مطلب کمک می‌کند و هم‌چنین افزایش محبوبیت این کتاب در دانشگاه‌های معتبر کشور و در بین اساتید برای قرار گرفتن به‌عنوان منبع اصلی درس دینامیک در دوره‌ی کارشناسی، اصلی‌ترین دلایل نویسنده برای گردآوری و نشر این اثر بوده‌است.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در بهار 1399 با قیمت 400 هزار ریال عرضه شده و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.