حضور نماینده منتخب شهرستان خمینی‌شهر در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۲ کد : ۱۸۳۵۸ عمومی تاپ خبر
نماینده منتخب شهرستان خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی با حضور در واحد صنعتی اصفهان با رئیس و معاونین این واحد گفتگو نمود.
حضور نماینده منتخب شهرستان خمینی‌شهر در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 31  اردیبهشت‌ماه، نماینده‌ی منتخب مردم شهرستان خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی با حضور در واحد صنعتی اصفهان بر حمایت از طرح‌های جهاددانشگاهی تأکید نمود.

حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی گفت: در حوزه انتخابیه  شهرستان خمینی‌شهر 7 معاونت در حوزه‌های مختلف مانند کشاورزی، صنعتی، فرهنگی در مجموعه دفتر نمایندگی تشکیل داده‌ایم.کارگروه‌های تخصصی نیز تشکیل شده است.

وی افزود: با وجود این معاونت‌ها و کارگروه‌های تخصصی، نگاه به طرح‌ها و مسائل شهرستان تخصصی و علمی خواهد بود.

حجت‌الاسلام نقدعلی خاطرنشان کرد: از طرح‌های جهاددانشگاهی به ویژه در حوزه آب، که از لحاظ علمی و فنی توجیه‌پذیر باشد نهایت سعی را برای حمایت انجام خواهیم داد.

در این جلسه مهندس مرتضی تیموری رئیس واحد به معرفی جهاددانشگاهی، رسالت‌ها و مأموریت‌های این نهاد انقلابی پرداخت و گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در واحد صنعتی اصفهان را ارائه نمود.

همچنین معاونین واحد نیز ضمن معرفی حوزه‌های مربوطه به بیان دیدگاه‌ها و گزارشی فعالیت‌ها پرداختند.