چاپ کتاب « آموزش جامع کلیدسازی تک ایده » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۴ کد : ۲۰۰۰۴ فرهنگی تاپ خبر
کتاب « آموزش جامع کلیدسازی تک ایده » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ شد.
چاپ کتاب « آموزش جامع کلیدسازی تک ایده » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، « آموزش جامع کلید سازی تک ایده » تالیف محمد گنجی و حسن بسطامی با چاپ و راهی بازار کتاب شد.

این کتاب که با شمارگان 500 نسخه، 158 صفحه ، 8 فصل در قطع وزیری به بازار نشر عرضه شده است، اولین کتاب آموزش کلیدسازی به زبان فارسی است.

در این کتاب، آشنایی با لوازم و تجهیزات مورد نیاز برای حرفه کلیدسازی، آشنایی کامل با مکانیسم عمل انواع قفل‌‌ها، آشنایی با انواع قفل و کلیدهای پرمصرف در ایران، آموزش باز کردن انواع قفل‌‌ها بدون استفاده از کلید، آموزش کپی انواع کلیدهای معمولی و کامپیوتری و آموزش کلید کردن انواع قفل‌‌های پرمصرف در ایران، آموزش داده شده است.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در بهار 1399 عرضه شده و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس حاصل بگیرند.