چاپ کتاب « English for Students of Mechanical Engineering » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۳۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۸ کد : ۲۰۴۹۲ فرهنگی
کتاب انگلیسی « English for Students of Mechanical Engineering » برای دانشجویان مهندسی مکانیک، در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، کتاب انگلیسی « English for Students of Mechanical Engineering » برای دانشجویان مهندسی مکانیک، تالیف دکتر قاسمعلی آزادی، دکتر سید شرف‌الدین حسینی و دکتر مهدی حاجیان، وارد بازار کتاب شد.

این کتاب که با شمارگان 500 نسخه، 166 صفحه و10 فصل در قطع وزیری چاپ شده، برای برطرف کردن نیازهای دانشجویان مقاطع مختلف مهندسی مکانیک است.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در بهار 1399 با قیمت 330 هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.