تقدیر از جهادگر نمونه کشوری واحد صنعتی اصفهان

۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۷ کد : ۲۱۳۹۶ عمومی تاپ خبر
 در مراسمی از جهادگر نمونه کشوری واحد صنعتی اصفهان تقدیر شد.
تقدیر از جهادگر نمونه کشوری واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 15 مرداد، در آیین بر خط بزرگداشت چهل سالگی جهاددانشگاهی از " رضا زمانی زاده " مدیر شعبه سازمان انتشارات واحد صنعتی اصفهان بعنوان " جهادگر نمونه "، تقدیر شد.

در متن لوح تقدیر جهادگران نمونه که به امضای دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی و خطاب به رضا زمانی زاده، آمده است:

بمناسبت چهلمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی و ارج نهادن به شایستگان عرصه جهادعلمی و فن آوری و فرهنگ جهادی از تلاش های بی دریغ جنابعالی در مسیر تحقق آرمان های این نهاد انقلابی قدردانی نموده لوح تقدیر جهادگر نمونه به جنابعالی اهداء می گردد.

سلامتی و توفیق روز افزون شما را از خداوند متعال خواستارم.

گفتنی است؛ رییس جهاددانشگاهی در این آیین که با چند ارتباط تصویری زنده با واحد های سازمانی که نماینده  یا نمایندگانی در فهرست جهادگران نمونه امسال داشتند، گفت: جهاددانشگاهی یک نهاد فرهنگ ساز در تربیت نیروی انسانی کارآمد است.

دکتر حمیرضا طیبی افزود: جهاددانشگاهی، نهادی الگوساز به لحاظ انجام فعالیت های شاخص در حوزه های مختلف است.

وی تصریح کرد: چهل سال دوم حیات جهاددانشگاهی، میدان حرف نوی این نهاد برای دنیا در تمدن سازی جمهوری اسلامی ایران است.

در این آیین بر خط مهندس مرتضی تیموری رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، به نمایندگی از دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، لوح تقدیر رضا زمانی زاده را تقدیم کرد.