تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با شهدا

۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۱ کد : ۲۱۴۰۶ عمومی تاپ خبر
در آیینی جهادگران جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، با آرمان های شهدا تجدید میثاق کردند.
تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با شهدا

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 15 مردادماه و بمناسبت چهلمین سالروز تشکیل جهاددانشکاهی و تشکیل واحد صنعتی اصفهان، در آیینی رییس، معاونین و تعدادی از مدیران و جهادگران جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با حضور در گلستان شهدای اصفهان و حضور بر تربت مطهر شهدای هشت سال دفاع مقدس استان و شهیدان فرامرز آذری و مصطفی نیک نژادی از شهدای جهاددانشگاهی، با آرمان های امام خمینی(ره)، انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدر، تجدید میثاق کردند.

مهندس مرتضی تیموری رییس واحد صنعتی اصفهان در سخنان کوتاهی در جمع جهادگران، یاد و خاطره شهدای عزیز جهاددانشگاهی، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را گرامی داشت.

گفتنی است؛ فرامرز آذری، محمد حسن زریباف، حسین مقیمی زاده، عبدالله فرهادی، 4 شهید  جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان صنعتی اصفهان  و شهید مصطفی نیک نژادی از واحد اصفهان هستند که در دوران دفاع مقدس تقدیم انقلاب اسلامی ایران شده است..

در این آیین رییس و جمعی از معاونین، مدیران و جهادگران واحد اصفهان، نیز حضور داشتند.