آزمون استخدامی حسابدار جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد

۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۶ کد : ۲۲۴۸۴ پشتیبانی
معاون پشتیبانی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان گفت: به منظور تامین نیروی متخصص حسابدار در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، آزمون استخدامی کتبی برگزار شد.
آزمون استخدامی حسابدار جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد

به گزارش اداره روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان،  معاون پشتیبانی واحد، از برگزاری آزمون استخدامی حسابدار خبر داد.

غلامرضا ریحانی تاکید کرد: این آزمون به منظور تامین نیروی متخصص و متعهد در بخش امور مالی و انجام امور حسابداری مربوطه به حسابداری واحد است.

وی افزود: فراخوان جذب حسابدار این واحد قریب به یک ماه گذشته در سطح شهر اصفهان اطلاع رسانی شد و متقاضیان دارای شرایط به منظور جذب در واحد صنعتی اصفهان، ثبت نام کردند.

معاون پشتیبانی واحد صنعتی اصفهان با بیان این مطلب که آزمون کتبی از بین متقاضیان 16 شهریورماه برگزار شد افزود: نتایج آزمون کتبی حداکثر تا 18 شهریورماه اعلام  و از متقاضیانی که موفق به کسب حد نصاب نمره در مرحله نخست شده باشند، برای مصاحبه علمی و عملی دعوت به عمل می آید.