چاپ سوم کتاب « آموزش کاربردی نرم‌افزار  FLAC۳D » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۲ کد : ۲۲۶۲۰ فرهنگی
کتاب « آموزش کاربردی نرم‌افزار  FLAC۳D » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، وارد بازار نشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، چاپ سوم کتاب " آموزش کاربردی نرم‌افزار  FLAC3D" تالیف مهندس مرتضی کرمی، مهندس بهنام ابره و دکتر لهراسب فرامرزی با شمارگان 500 نسخه ، 477 صفحه در 15 فصل، در قطع وزیری وارد بازار کتاب شد.

محتوای کتاب با توجه به نیازهای صنعت کشور و دانشگاه، برای استفاده مهندسین و دانشجویان رشته مکانیک و برخی رشته های دیگر تهیه و چاپ شده است.

گفتنی است؛ چاپ سوم این کتاب در تابستان 1399 با قیمت 750 هزار ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.