« روایت آزادگی » در واحد صنعتی اصفهان برگزار شد

۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۰ کد : ۲۲۷۰۹ فرهنگی
نشست « روایت آزادگی » با موضوع بررسی شبهات عاشورایی، در واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
« روایت آزادگی » در واحد صنعتی اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان،  توسط شعبه سازمان دانشجویان این واحد، نشست « روایت ازادگی » با حضور عضو هیأت علمی گروه معارف دانشگاه صنعتی اصفهان و تعدادی از دانشجویان این دانشگاه برگزارشد.

دکتر مطیع 20 شهریور ماه، در پاسخ به چرایی حرکت امام حسین(ع) به کوفه گفت: مردم شهر کوفه دچار بیماری خطرناکی به نام نفاق شده بودند، یعنی کسانی که خود را در مرتبه بالایی از دین می دانستند، ولی دینی شده بود که در خدمت دنیای آن ها باشد، که به آن منافق پنهان گفته می شود.

وی در تشریح نفاق پنهان، افزود: یعنی ظاهر دین نظیر نماز، خمس، حج، زکات را اجرا می کنند ولی دلهایشان برای دنیا می لرزد. امام اصلاح این امت را اولویت دانست، ولی مردم کوفه این اصلاح را برنتافتند و شبهه جنگ بر سر حکومت درست نبود.

وی در این نشست به تشریح شبهاتی در خصوص واقعه عاشورا و قیام امام حسین (ع) پرداختند.