چاپ پنجم کتاب « طراحی قالب تزریق پلاستیک » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۷ کد : ۲۲۸۵۸ فرهنگی
کتاب « طراحی قالب تزریق پلاستیک » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، به چاپ پنجم رسید.
چاپ پنجم کتاب « طراحی قالب تزریق پلاستیک » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، چاپ پنجم کتاب " طراحی قالب تزریق پلاستیک " تالیف رونالد جورج ویلیام پای و ترجمه مهندس اصغر رئوفی با شمارگان 500 نسخه، 822 صفحه در قطع وزیری وارد بازار کتاب شد.

نویسنده در کتاب حاضر با درک عمیق از مفاهیم طراحی قالب‌های تزریق پلاستیک و با هدف آموزش گام به گام موفق به ارائه یک اثر ارزشمند آموزشی و یک مرجع طراحی کاربردی برای استفاده دانشجویان، صنعتگران و متخصصین و طراحان از سطح مبتدی تا عالی گردیده است.

گفتنی است؛ چاپ پنجم این کتاب در تابستان 1399 با قیمت 100هزار ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان