نشست توجیهی «  نحوه انتخاب رشته » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۵ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۱ کد : ۲۳۰۹۰ فرهنگی
نشست توجیهی «  نحوه انتخاب رشته » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
نشست توجیهی «  نحوه انتخاب رشته » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 31 شهریور ماه، با حضور تعدادی از پذیرفته شدگان کنکور سراسری سال1399 با رعایت شیوه نامه های بهداشتی با موضوع " اولویت انتخاب رشته با دانشگاه یا رشته " برگزار شد.

در این همایش یک روزه دکتر سعیدرضا فاطمی نیا که در 4 رشته مختلف حقوق، پزشکی، طب سنتی و علوم حوزوی فارغ التحصیل و در حال فعالیت است، پیرامون توصیه های اخلاقی برای مخاطبان سخنرانی و فرصت ها و چالش های دانشجویی را تبیین کردد.

همچنین دکتر امین جعفی، با رویکرد مشاوره و تقویت اراده و روحیه مطالبی ارایه نمود.

در این نشست، مهندس مسجدی، از مشاوران خبره انتخاب رشته، به چگونگی فرایند انتخاب رشته و شاخصه های تعیین کننده و تأثیر گذار در انتخاب رشته پرداخت.

وی همچنین از آزمون، سهمیه داوطلب ، سوابق تحصیلی ، ناحیه بومی و توزیع ظرفیت رشته در مناطق را از عوامل مهم در پذیرش دانشجو  برشمرد.

گفتنی است؛ چگونگی تعیین سهمیه مناطق و تبیین قطب ها و دسته بندی آن ها و اصول بیست گانه انتخاب رشته از دیگر مطالب ارائه شده در این برنامه بود که در فضای مجازی اینستاگرام به نشانی @isojd به صورت زنده پخش شد.